Izljetanje prije cilja Delte

Pobjednik ovogodišnje "Delte" je Kristian Hideg, koji je ovim rezultatom preuzeo vodstvo u prvenstvu Hrvatske u reliju. Juraj Šebalj ove godine nije imao sreće. Sa novim Hyundaijem i20 R5, izletio je  na Sljemenu u trenutku kada je imao već pobjedu u đepu. 

 
Juraj Šebalj:
Sa automobilom i vožnjom sam zadovoljan. Vožnja automobila klase R5 otvara mi nove mogućnosti. i20 je odličan trkaći automobil na koji se vrlo lako naviknuti. Novi tim Friuli Motor je odlilčno odradio posao. U natjecanje smo krenuli oprezno, da bi sa promjenom postavki uspjevali biti sve brži i sigurniji. Na tom nesretnom zadnjem brzincu je napokon sve leglo. Međutim, napravio sam sitnu pogrešku i povratka nije više bilo. Udarili smo bočno i nismo više mogli dalje. 
Potrebno mi je još malo kilometara, no nismo daleko i to me veseli. Na Croatia reliju ćemo svakako nastaviti ono što smo započeli na Delti. 
 
Karlo Golub:
Ovo je svakako bio uzbudljiv vikend. Imali smo pune ruke posla. Upoznavanje s timom i automobilom uzelo nam je dosta energije. Jura je dao sve od sebe da prilagodba na novi auto bude što brža i sigurnija- Otavarnje šampanjca na haubi od Hyundaija će ipak morati pričekati još koje natjecanje.

Sponzori