Pobjeda u Poreču!

Već tradicionalno, rally u Poreču koji je vožen prošlog vikenda zatvorio je ovogodišnju sezonu prvenstva Hrvatske u reliju. Pobjedu je prema očekivanjima odnjela posada Šebalj-Golub, Ispred Szilagya na drugom i dobro raspoloženog Slovenca Grossija na trećem mjestu. Naša najbolja posada zasjela je na čelo ukupnog poredka od samog početka, te je na kraju slavila sa minutom i pol prednosti. Na pola natjecanja pala je kiša i učinila istarske staze skliskim i zahtjevnim. 
 
Juraj Šebalj:
Zadovoljan sam konačnim ishodom. Ovo nam je prva ovogodišnja pobjeda i bila mi je itekako potrebna za samopouzdanje. Mnogo smo radili na postavkama ovjesa za vrijeme relija. Sada imam bolji osjećaj i na suhom i na kiši. Hyundai je radio odlično i da je trebalo, mogli smo još brže. i20 kao trkaći automobil je na tržištu svega godinu dana. Bilo je sitnih porođajnih muka, no odlično se u njemu osjećam i danas mi je drago da smo odlučili ući u ovaj projekt.
 
Karlo Golub:
Ovo je bio odličan vikend za nas. Kiša je učinila ceste još zahtjevnijima i vrlo smo zadovoljni našim nastupom u takvim uvjetima. Iako je prvenstvo otišlo u ruke Hidega, svakako imamo dobrog konja za utrku i od sutra počinjemo sa organizacijom nove sezone. 

Sponzori