Sa Hyundaijem na Deltu!

Na ovogodišnjem izdanju Ina Delta relija, Juraj Šebalj i Karlo Golub sjest će u novu "pilu". Hyundai i20, klase R5 već je stigao u Hrvatsku i jučer je naš dvojac napravio i prve trkaće kilometre. Rally počinje prologom na Zagrebačkom Velesajmu u 17.15, a glavnina natjecanja biti će u subotu na brzincima Sljeme i Laz.

 
Juraj Šebalj:
"Usred sezone se poklopilo nekoliko sretnih karata i uz pomoć starih i novih sponzora uspjeli smo zatvoriti financije da do kraja sezone sjedimo u novom Hyundaiju i20. Veselim se sjesti u novu tehniku. Automobil je vrlo sličan nekadašnjoj klasi S2000 po performansama. R5 automobili imaju 1.6 turbo motor, tako da vjerujem da mi neće trebati mnogo adaptacije za to. Jučerašnji test bio je dovoljan, no za pravo upoznavanje mi je potrebna utrka. Ovaj rally je idealan, jer su brzinci dobro poznati."
 
Karlo Golub:
"Auto je sjajan. Naš novi tim Friuli motor iz Italije ima mnogo iskutva, što će nam na početnim kilometrima mnogo značiti. Od konkurencije ozbiljno računamo na Prodana, Turka i Hidega, tako da nema nimalo opuštanja. Ipak, najviše ćemo se koncentrirati na našu adaptaciju na novu tehniku.

Sponzori