Tko stoji iza svega?

Juraj Šebalj

Rođen 26.2.1976., privatni poduzetnik. Jura rado trči, vozi bicikl, rola i što još stigne usput. Utrkama se bavi od 1994. godine. Od onda do danas nije propustio niti jednu sezonu da sjedne u trkaći automobil. Niti sam više ne zna na koliko je natjecanja nastupio, a kamoli koliko je pehara osvojio. 

Maja Sabol

Rođena 15.6.1983., optičar, još uvjek nije udana. Po ljeti se rado pješke popne na Sljeme, a po zimi se još rađe spusti sa skijama niz isto brdo.

Toni Klinc

Rođen 8.6.1974., privatni poduzetnik. Jurin suvozač od 1999. godine. Jedan od ljudi koji ne znaju reći "NE", pa ga je ta osobina dovela do jedanaest naslova prvaka Hrvatske u reliju. Često se seli iz stana u stan, pa mu broj nagrada koje treba preseliti rade problem.

Mato Šebalj

Ima "50 i nešto" godina, glavni krivac što nije bio stroži prema djetetu. Nekada aktivan relijaš i suvozač Tihomiru Filipoviću na prvenstvu Europe u reliju 1989. godine. Mato je aktivan u organizaciji natjecanja, a kada nema neku funkciju, dođe na reli jer mu je doma dosadno. 

Nenad Lončarić

Jurin uzor, danas glavni inženjer za izradu motora i prijenosa na Mitsubishiju. Lonac ima ovlašteni servis i prodaju za Subaru vozila Za to je kriv zvuk boxer motora i nekakva utrka u Austriji kada se neizlječivo zarazio u devedesetima. 

Miran i Igor Kacin

"Složna braća kuću grade". Sa svojim timom IK sport, Miran i Igor pripremaju Mitsubishi na utrkama. Zajedno imaju preko pedeset godina iskustva u reliju. Dolaze iz Idrije iz Slovenije. Gdje god da krenete iz Idrije, čekaju Vas zavojite serpentine. Zato nije niti čudo da je Idrija grad sa najviše relijaša po broju stanovnika. cca 100 relijaša na 20 stanovnika. Tako nekako. 

Sponzori